Pr tips

English Version

Pr tips
POSTED 1 HOUR AGO

English Version Pr tips

Όταν σκεφτόμαστε τις δημόσιες σχέσεις  πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να σκέφτονται ένα πράγμα: το δελτίο τύπου. Η παραδοσιακή χρήση του δελτίου τύπου ήταν να αναμεταδίδει ένα γεγονός…

Think of link building as Public Relations PR not Page Rank the other PR. 300x283 Pr tips

Inbound marketing secrets
POSTED 1 DAY AGO

English Version Inbound marketing secrets

Το Inbound marketing είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες θα σας βρούνε. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό marketing που χρησιμοποιεί την διαφήμιση για προβολή ,…

inbound marketing 300x225 Pr tips

Online Marketing for small business
POSTED 8 DAYS AGO

Online Marketing for small business
English Version Αν είστε online ή offline ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που προσφέρει προϊόντα ή υπηρεσίες, μπορείτε να επωφεληθείτε από το online marketing. Εάν έχετε ήδη την επιχείρηση…

small business marketing Pr tips

Η διαφορά ανάμεσα στην Τακτική και την Στρατη…
POSTED 48 DAYS AGO

English Version Η διαφορά ανάμεσα στην Τακτική και την Στρατηγική των Δημοσίων Σχέσεων Η «Στρατηγική» και η «τακτική» είναι όροι που χρησιμοποιούνται πολλές φορές εναλλακτικά, ωστόσο είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο έννοιες…

strategy vs tactics chess 300x199 Pr tips

video marketing ένα σύγχρονο εργαλείο προβολή…
POSTED 49 DAYS AGO

English Version

video marketing ένα σύγχρονο εργαλείο προβολής!!!

Όταν σκέφτεστε τα περιεχόμενο μίας online marketing στρατηγικής, συνήθως τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό σας είναι τα άρθρα, τα blog και…

video marketing 300x284 Pr tips

PreviousNext

Pr tips

Όταν σκεφτόμαστε τις δημόσιες σχέσεις  πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να σκέφτονται ένα πράγμα: το δελτίο τύπου. Η παραδοσιακή χρήση του δελτίου τύπου ήταν να αναμεταδίδει ένα γεγονός ή πληροφορίες μίας επιχείρησης στα media.Ο ρόλος του δελτίου τύπου είναι μια σημαντική πτυχή, αλλά οι δημόσιες σχέσεις προσπαθούν και να οικοδομήσουν σχέσεις με τους πελάτες κάτι που είναι πιο σημαντικό. Πολλές ιστορίες και καλύψεις ειδήσεων ξεκινούν από WOM (από στόμα σε στόμα), ανάλογα με το τι κάποιος ακούει ή βρίσκει ενδιαφέρον από τα media.  Οι πελάτες σας μπορεί να δημιουργήσουν μεταφορά και διάδοση  μηνυμάτων από στόμα σε στόμα δωρεάν.
Think of link building as Public Relations PR not Page Rank the other PR. 300x283 Pr tips
Το κλειδί που πρέπει να θυμηθούμε εδώ , είναι ότι ενώ στο παρελθόν, η ομάδα PR είχε στόχο να πάρει όσα αποκόμματα ειδήσεων ήταν δυνατόν, στις παρούσες προσκλήσεις υποβολής δημοσίων σχέσεων οι ομάδες PR μπορούν να χειριστούν τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες. Με τη δυνατότητα να προσεγγίζουν πλέον και άλλους στόχους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η παλαιά τακτική PR επέτρεπε  μόνο την επικοινωνία  με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν επιχειρήσεις που είναι προσκολλημένες στο παρελθόν  και δεν κάνουνε προσπάθειες για να υποστηρίξουνε τη χρήση των νέων τακτικών στις δημοσίων σχέσεων. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι ο πυρήνας πλέον είναι το κοινό και ότι όλα τα άλλα έπονται.

Μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους πελάτες σας χρησιμοποιώνταςνέες στρατηγικές δημοσίων σχέσεων  :

Εφαρμογή στρατηγικών στα social media. Κατ’ αρχήν, εντοπίστε που οι πελάτες σας δραστηριοποιούνται  on-line  και αποφασίστε  αν θα είχε νόημα για σας για να πάτε εκεί ή αν θα θέλατε να τους οδηγήσετε κάπου αλλού χρησιμοποιώντας τα social media.  .

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας. (Πέρα ​​από την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων.) Προσεγγίστε τους και χρησιμοποιήστε τεχνικές διαδραστικής επικοινωνίας, βάζοντας  τους να αξιολογήσουν τις τρέχουσες και μελλοντικές στρατηγικές σας .
Θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλάβετε το τι ακριβώς θέλουν και έτσι θα το προσαρμόσετε ευκολότερα στα μέτρα τους.

Αξιολόγηση απόψεων. Μετά την συλλογή των πληροφοριών και των ιδεών , αρχίστε την αξιολόγηση τους για να εξασφαλιστεί ότι είναι σημαντικές, αποτελεσματικές και κυρίως ότι θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης.

Εφαρμογή νέων στρατηγικών. Αν διαπιστώσετε ότι κάτι  δεν λειτουργεί, κάντε ένα νέο σχέδιο ή αναδιοργανώστε  το υπάρχον σχέδιο παίρνοντας μόνο ότι θα σας βοηθήσει.

10 Public Relations Tips How to Succeed in PR 300x156 Pr tipsΣυνολικά, γνωρίζουμε ότι ο καθορισμός των στόχων, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την επιτυχία σε μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων, είτε πρόκειται για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είτε τους πελάτες σας. Όπως έχω αναφέρει και πριν, η σωστή αγορά-στόχος θα σας βοηθήσει στο να αποδώσουν οι ενέργειες σας καθώς θα είναι στοχευμένες. Επιπλέον, θα μπορέσετε να γνωρίσετε  καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σας , να βρείτε που υστερείτε συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και να το διορθώσετε.

Με όλο και περισσότερο έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό σας, αλλά και την σωστή επιρροή και καθοδήγηση των new media σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες που μόνο οφέλη μπορούν να σας φέρουν. Pr tips.

About rosolymos

Communications specialist with expertise in social media, integrated marketing communications and new public relations, with emphasis on new media and unusually bellow the line activities. Founder & Managing Director at about U Communications Particularly involved in the counseling literature piece of business support. Belief: The interactive communication and the psychological analysis of the consumer as a separate entity, should have a prominent role in day life of business.
This entry was posted in Social Media, Social Media Marketing. Bookmark the permalink.

Leave a comment